I DO! Trouwdagboek

Artikel 3 van 14
€ 29,95 (inclusief btw)

Je ziet het nu misschien allemaal als 'Pfff ik moet al zoveel regelen' maar later is het echt zo bijzonder en leuk om terug te kunnen lezen! Want de dag zelf vliegt voorbij (echt hoor! dus geniet echt extra hard op jullie BIG DAY) en met alle voorbereidingen ben je echt al maanden bezig! 

Daarom dit mooie A4 formaat boek met harde kaft om al jullie bijzondere, mooie en emotionele bruiloft voorbereidingen in op te schrijven! Zo heb je straks niet alleen een mooi trouwalbum maar ook een boek met al jullie mooie & leuke voorbereidings momenten erin. Zoals hoe hebben jullie de locatie gekozen? Of hoe ging bij jou het jurken passen? Hoe hebben jullie samen de perfecte trouwringen gevonden? En hoe hebben jullie de getuigen gevraagd?

Denk aan ALLE grote bruiloft voorbereidings momenten en er is plek voor in dit boek! Daarnaast is er ook nog plek voor o.a de gastenlijst, alle kosten, to do lijst, notities, moodboards en nog veeeeeel meer leuks op de circa 60 pagina's!!

Inhoud o.a:
♥ Plek voor hoe jullie elkaar hebben leren kennen
♥ Plek voor foto's van jullie samen
♥ Plek voor jullie aanzoek
♥ Plek voor jouw bruiloft moodboard
♥ Plek voor je To do lijst
♥ Plek voor kostenplaatje
♥ Plek voor notities

♥ Plek voor alle grote bruiloft voorbereidingsmomenten, denk aan getuigen vragen,  bruidsjurk & pak vinden, trouwringen zoeken, uitnodigingen kiezen, bruidsmeisje vragen, locatie vinden, bruidstaart proeven, vrijgezellen feestjes hebben, op huwelijksreis zijn en nog veel meer (20 kaarten dus momenten in totaal)
♥ Plek voor blanco pagina's waarin je je overige mooie momenten kunt opschrijven

Leuk voor erbij:
♥ Bekijk hier het bijpassende Trouwdagboek stickervel
♥ Bestel hier meteen schattige tape erbij zodat je alle foto's leuk & gezellig kunt inplakken
♥ Of bekijk hier de overige te leuke bruiloft stickervellen

Good to know:
♥ Wil je het boek met dikke korting? Neem dan een kijkje in de SALE en misschien is er weer eentje op voorraad met een kleine beschadiging
♥ Op onze Instagram (@bonjour_to_you) kun je bij de Story Highlights de gehele binnenkant bekijken. Of bekijk de filmpjes hier
♥ Éxtra leuk samen met onze ALMOST MARRIED! Cards waarbij je met 20 selfie cards al deze momenten ook kunt vastleggen op de foto om vervolgens deze in jouw trouwdagboek te plakken en het verhaal erbij te schrijven! Hiervan bestaat ook een COMBI DEAL waarbij je het trouwdagboek en de kaarten met 5 euro korting kunt kopen, bekijk deze hier!
♥ Ook SUPER leuk als verlovingscadeau trouwens!!


(Trouwdagboek bestaat uit: 60 pagina's. Formaat A4 Hardcover )

 

 

© 2015 - 2024 Bonjour to you! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel