Hoe is Bonjour to you begonnen?
Ik ben gek op weddings en alles daarom heen. 'Helaas' ben ik zelf al heel gelukkig getrouwd maar het liefst zou ik dit feest elke 5 jaar weer over willen doen. Dit laat alleen mijn bankrekening niet toe dus nu ontwerp ik o.a nieuwe & leuke trouwboeken om toch nog lekker in dat trouwwereldje te mogen blijven hangen!:p Toen ik zwanger werd van ons tweede kindje leek het mij ook erg leuk om al deze momentjes vast te leggen in de 'Bonjour Style' dus ben ik begonnen met leuke zwanger/baby artikelen 

Hoe kom je op de naam?
Mijn dochtertje had vroeger een shirtje waarop stond Bonjour to you! en dat vond ik so cute en omdat ik zelf in Frankrijk getrouwd ben dacht ik: That's it! :)

Maak je alles zelf?
Ik heb een grafische opleiding afgerond (NIMETO, Utrecht) en ik maak alle producten dan ook zelf! Ik werk 2 dagen in de week in mijn fijne kantoortje in Baarn maarrrr daarnaast ben ik ook een mom van 2 girls dus zodra daar iets mee is, van ziek zijn tot studiedagen, dan staat Bonjour to You! altijd even op pauze. Dus de ene dag kan ik heel veel werk doen en de andere dag helemaal niks ;) Vandaar ook een levertijd van binnen 3 werkdagen verstuurd.

Let's say HI!
Heb je vragen, opmerkingen, tips, trics of wat dan ook? :D Stuur me een mailtje of een DM via Instagram en ik kom er z.s.m op terug!

                             

                                                                                                                                           

               

© 2015 - 2024 Bonjour to you! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Ivm een BIG SUMMER Break is de webshop gesloten! Vanaf 19 augustus zijn we weer open en helpen we je graag!