Trouwdagboek
Een mooi A4 formaat boek met harde kaft om al jullie bijzondere, mooie en emotionele
bruiloft voorbereidingen in op te schrijven! Zo heb je straks niet alleen een mooi trouwalbum
maar ook een trouwdagboek met al jullie mooie & leuke voorbereidings momenten erin!
 

Wat staat er allemaal in het Trouwdagboek?
Eigenlijk alle punten die komen kijken bij het voorbereiden van een bruiloft!
Zoals:
- Hoe ben je ten huwelijk gevraagd?
- Hoe zie je je bruiloft voor je?
- Hoe hebben jullie de locatie gekozen?
- Hoe ging het met trouwjurken passen?
- Welke trouwuitnodigingen hebben jullie gekozen?
- Hoe kwam je terecht bij jullie trouwfotograaf?
- Hoe hebben jullie samen de perfecte trouwringen gevonden?
- Hoe hebben jullie de getuigen gevraagd?
- En nog zoveel meer!!

Denk aan ALLE grote bruiloft voorbereidings momenten en er is plek voor in dit trouwdagboek! Daarnaast is er ook nog plek voor o.a de gastenlijst, alle kosten, to do lijst, notities, moodboards en nog veeeeeel meer leuks op de circa 60 pagina's!!


Waarom zou je een Trouwdagboek gaan bijhouden?
Je ziet het nu misschien allemaal als 'Pfff ik moet al zoveel regelen' maar later is het echt zo bijzonder
en leuk om dit allemaal terug te lezen in jouw trouwdagboek! Want de dag zelf vliegt voorbij (echt hoor! dus geniet echt extra hard) op jullie BIG DAY) en met alle voorbereidingen ben je echt al maanden bezig!


Voor wie is het Trouwdagboek?
Dit boek is natuurlijk super leuk voor jezelf als jij gaat trouwen. Ben jij ten huwelijk gevraagd dan kun je meteen aan de slag in dit trouwdagboek. Maar dit trouwdagboek is ook heel erg leuk om te geven! Wat dacht je bijvoorbeeld als verlovingscadeau? Gaat jouw vriendin of je zus of je collega trouwen? Hoe leuk om dan dit trouwdagboek te geven als verlovingscadeau?


Wat kun je nog meer gebruiken bij een Trouwdagboek?
Het trouwdagboek is heel erg leuk om te gebruiken samen met onze Almost Married! Cards. Dit is een set van 20 bruiloft selfie kaarten. Op de 20 kaarten staan dezelfde bruiloft voorbereidings momenten, als die in het trouwdagboek voorkomen. Zo kun je op elk moment wanneer je weer iets voorbereid voor jullie bruiloft een foto maken en deze foto kun je weer perfect gebruiken om in je trouwdagboek te plakken en hier het hele verhaal bij te schrijven. Meer informatie over de bruiloft selfie kaarten vind je hier!

En wat dacht je van een leuke washi tape? Op deze manier kun je jouw trouwdagboek en de foto's die je erin plakt helemaal gezellig en persoonlijk maken! We hebben heel veel verschillende soorten washi tape! Washi tape met hartje? Washi tape met stippen? In het zwart of liever in het wit? Het kan allemaal! Hier kun je alle washi tapes vinden. Naast tapes hebben we ook hele leuke stickervellen met allerlei verschillende thema's! Zo hebben we stickervellen met funny & lieve quotes, maar ook speciale stickervellen met thema trouwen! Je vindt alle stickervellen hier!

© 2015 - 2024 Bonjour to you! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel