Bruiloft dagboek

Je bruiloft, het is één van de mooiste dagen in je leven. Maar niet alleen de dag zelf, eigenlijk de hele reis ernaartoe is bijzonder. Al deze momenten van het zoeken van de juiste locatie, het proeven van de bruidstaart, tot aan het vinden van jouw droomjurk / pak zijn momenten om voor altijd te blijven herinneren.

Een bruiloft dagboek om al jullie herinneringen te bewaren

Met het I Do! Trouwdagboek van Bonjour to you! kan je al deze momenten vastleggen en beschrijven zodat je ze de rest van je leven kan terug zien. Dit boek in A4 formaat met harde kaft zal een herinneringenboek worden die jullie terugneemt naar de mooiste dag van jullie leven en alle momenten daaromheen. Je kan er tevens gastenlijsten in bijhouden, kostenoverzichten in maken, to-do lijstjes, notities, noem het maar op!

Iedere bruid en bruidegom verdiend een bruiloft dagboek! Ook erg leuk om een gelukkig stel cadeau te geven. Combineer dit bruiloft dagboek ook met de Bonjour to you! Almost married cards (zie hieronder), die je handig in dit boek erbij kan plakken.

 

 • I DO! Trouwdagboek
  I DO! Trouwdagboek

  Een mooi A4 formaat boek met harde kaft om al jullie bijzondere, mooie en emotionele bruiloft voorbereidingen in op te schrijven!

  € 24,95
 • ALMOST MARRIED! Pre wedding memory cards
  ALMOST MARRIED! Pre wedding memory cards

  20 lovely selfie cards om je Bruiloft voorbereidingen mee vast te leggen! ♥ Perfect als je net verloofd bent of als je een verlovingscadeau zoekt!

  € 19,95
© 2015 - 2019 Bonjour to you! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel