Wat is een babyshower ?
Wanneer je vriendin, collega, zus, of misschien gewoon jij zelf wel, zwanger is dan word er vaak een babyshower georganiseerd. Dit heerlijk samenkomen is een hele tijd geleden overgewaaid vanuit Amerika en is sindsdien hier ook bijna een traditie aan het worden. Je komt samen met al je vriendinnen, lieve collega's en soms ook de (schoon)moeders om te vieren dat er een baby aan gaat komen. Er worden babyshower cadeautjes gegeven en vaak ook lekker veel gegeten. Soms worden er ook babyshower spelletjes gedaan zoals raden hoe de baby gaat heten of creatief aan de slag met rompertjes versieren. Maar vaak zat vind de mom (to be) het ook heerlijk om gewoon lekker babyshower cadeautjes uit te pakken, veel lekkers te eten en gezellig bijkletsen! ;) 

Wat is een babyshower gastenboek?
Wat is precies een babyshower gastenboek? Dit boekje is vooral een heel leuk aandenken aan de babyshower. Dus je geeft het babyshower gastenboek op de dag zelf en iedereen die er is kan hier dan wat inschrijven. Hier komen dan antwoorden uit die heel leuk, lief en grappig zijn voor de mom (to be) om terug te kunnen lezen. Ook is er plek om foto's in te plakken. Die kun je ter plekke maken met een polaroid maar je kunt ze ook uitprinten en later aan de mom (to be) geven om nog erbij in te plakken. Dit babyshower gastenboek is echt een heel origineel en vooral waardevol cadeau, zeker voor later om allemaal terug te kunnen lezen.

Wat zit er allemaal in het babyshower gastenboek?
In het babyshower gastenboek zit:

  • Pagina's voor de mom (to be) om in te vullen
  • Plek voor foto's van de babyshower
  • Plek voor power woorden voor de laatste loodjes voor de mom (to be)
  • 20 vragenpagina's met leuke, lieve en grappige vragen 

Omdat elke babyshower anders is qua aantal meiden bestaat heeft dit babyshower gastenboek heel handig een ringband waardoor je heel handig zelf de lege pagina's eruit kunt scheuren die je niet zult gaan gebruiken.

Leuk voor bij het babyshower gastenboek?
Bij dit leuke babyshower gastenboek hebben we ook mooie washi tape die je perfect kunt gebruiken om de foto's in te plakken. Hier kun je alle washi tape vinden. Naast de washi tape hebben we ook leuke stickers om te pagina's nog gezelliger en persoonlijk te maken. Hier vind je stickers!

 

© 2015 - 2024 Bonjour to you! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel