-33%

The Little Years - Opgroeiboek voor alle leeftijden met ringband & elastiek

Artikel 1 van 18
€ 29,95 € 20,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Voor alle Moms die met weinig tijd & moeite, wél een waardevol memory boek voor later willen!!

Ho stop!! Daar is ie dan éindelijk! Het langverwachte vervolgboek van het baby eerste jaars boek, namelijk:
Het opgroeiboek voor alle leeftijden!! ♥ Dit boek zorgt ervoor dat jij op een makkelijke & snelle manier toch een heel gaaf, mooi en vooral waardevol boek kunt invullen voor later (óók heel makkelijk voor met terugwerkende kracht :p )

Dit boek is namelijk een 'blanco' invulboek met plek voor 5 jaar maarrr er wordt dus niet gesproken over leeftijden! Die mag je overal helemaal zelf invullen. Er is dus plek voor 5x verjaardagen, 5x feestdagen, 5x uitspraken pagina's, 5x plek voor hoe jouw kind gegroeid is en nog zóveel meer leuks!! Op deze manier is het bijhouden van het boek veel vrijer dan andere invulboeken want jij bepaalt wanneer je erin begint!

Je kunt het boek dus invullen als je kind 1 tot 5 jaartjes oud is of 3 tot 7 jaar? Of gewoon het ene jaar wel en het andere jaar niet ;) Het kan allemaal, wat jij wilt! Hoe heerlijk en leuk om later allemaal terug te kunnen lezen en bekijken!

♥ Ook mogelijk met de naam van jouw kid op de kaft! (LET OP: naam wordt gemaakt & geplakt met een vinylsticker dus niet erop gedrukt) Custom boeken kunnen ook niet geretourneerd worden!

♥ Bestel hier meteen schattige stickers of tape erbij zodat je de foto's extra leuk kunt inplakken

(The Little Years! bestaat uit: 142 dubbelzijdige bladzijdes. Formaat 21 x 21 cm  Hardcover met ringband)

 

© 2015 - 2024 Bonjour to you! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel