NEW!

The Little Years - Opgroeiboek voor alle leeftijden met GRATIS kadootje

Vorige Artikel 7 van 25 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)

Voor alle Moms die met weinig tijd & moeite, wél een waardevol memory boek voor later willen!!

Ho stop!! Daar is ie dan éindelijk! Het langverwachte vervolgboek van het baby eerste jaars boek, namelijk:
Het opgroeiboek voor alle leeftijden!! ♥ Dit boek zorgt ervoor dat jij op een makkelijke & snelle manier toch een heel gaaf, mooi en vooral waardevol boek kunt invullen voor later (óók heel makkelijk voor met terugwerkende kracht :p )

Dit boek is namelijk een 'blanco' invulboek met plek voor 5 jaar maarrr er wordt dus niet gesproken over leeftijden! Die mag je overal helemaal zelf invullen. Er is dus plek voor 5x verjaardagen, 5x feestdagen, 5x uitspraken pagina's, 5x plek voor hoe jouw kind gegroeid is en nog zóveel meer leuks!! Op deze manier is het bijhouden van het boek veel vrijer dan andere invulboeken want jij bepaalt wanneer je erin begint!

Je kunt het boek dus invullen als je kind 1 tot 5 jaartjes oud is of 3 tot 7 jaar? Of gewoon het ene jaar wel en het andere jaar niet ;) Het kan allemaal, wat jij wilt! Hoe heerlijk en leuk om later allemaal terug te kunnen lezen en bekijken!

♥ Ik heb voor deze versie voor het eerst ook gekozen voor een ringband variant, omdat ik vaak te horen kreeg dat zonder ringband je boek om een gegeven moment zo dik wordt van de foto's dat deze bol komt te staan. Niet erg en prima op te lossen met een leuk los elastiek bijvoorbeeld maar omdat dit een 5 jaren boek is, wil ik toch ook die variant kunnen aanbieden! Maar goed, heel veel moms hebben natuurlijk al eerdere boeken van ons en die vonden het leuk om alle boeken in 1 stijl te hebben (dus zonder ringband) dus vandaar...2 varianten en aan jou de keuze !! :)

♥ Als kadootje kun je kiezen voor óf een leuk elastiek erbij óf voor een gaaf stickervel! 

♥ Ook mogelijk met de naam van jouw kid op de kaft! (LET OP: naam wordt gemaakt & geplakt met een vinylsticker dus niet erop gedrukt) Custom boeken kunnen ook niet geretourneerd worden!

♥ Bestel hier meteen schattige stickers of tape erbij zodat je de foto's extra leuk kunt inplakken
 

(The Little Years! bestaat uit: 142 dubbelzijdige bladzijdes. Formaat 21 x 21 cm  Hardcover )

 

© 2015 - 2022 Bonjour to you! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel