Better Together! Gastenboek XL (met vragen & foto's)

Artikel 60 van 60
€ 44,95 (inclusief btw)

Je kent het wel: een mooi gastenboek maar blanco? of super leuke gastenboekkaartjes maar alleen kaartjes en geen boek? Wat nou als je die twee combineert?

Een prachtig mooi vierkant gebonden boek in een te gave kleur van dit moment! Met 210 pagina's en ruimte voor 100 gasten (liever een boek voor 50 gasten? Klik hierom in te schrijven op twee soorten vragen pagina's die elkaar om en om af wisselen. Ook is er naast elke vragen pagina ruimte voor leuke foto's die je laat maken tijdens je bruiloft zelf (zoals in een fotohokje of polaroid) of je plakt hier later de foto's bij!

Geen foto? Dan laat je mensen daar leuk een mooie tekening of krabbel zetten.  Ook zijn er speciale pagina's voor het bruidspaar zelf om na de bruiloft in te vullen!

Leuk voor erbij:
♥ Bekijk hier de bijpassende geloften boekjes
 Bekijk hier onze leuke gastenboek stickers voor je gasten om bij hun stukje te plakken
♥ Bestel hier meteen schattige tape erbij zodat jullie gasten de foto's leuk kunnen inplakken

Good to know:
♥ Dit gastenboek is unisex, er wordt alleen gesproken over Newly Weds dus kan ook gebruikt worden voor vrouw/vrouw of man/man 
♥ Wil je het boek met dikke korting? Neem dan een kijkje in de SALE en misschien is er weer eentje op voorraad met een kleine beschadiging

(Gastenboek bestaat uit: 110 pagina's. Formaat 21 x 21 cm. Hardcover )

 

© 2015 - 2024 Bonjour to you! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel